+358 50 535 5035 +358 45 601 7380 onnimax@onnimax.fi 09:00 - 17:00 Rautatienkatu 15 C
Suomi Russia

Konsultointipalvelut

Konsultointi
  • veroneuvonta ja yritystoiminnan suunnittelu
  • veroneuvonta yksityisille
  • veroilmoitukset yrityksille ja yksityishenkilöille
  • kirjanpidon konsultointi ja neuvonta
  • yrityksen perustaminen, muutos sekä lopettaminen
  • työsopimuksien ja palkanasioiden neuvonta


Veroneuvonta ja yritystoiminnan suunnittelu
Yrityksemme tarjoaa kaikenlaisia kirjanpitopalveluita sekä verotukseen liittyviä konsultointipalveluita. Yrittäjän on hyvä hyödyntää ammattilaista veroneuvosta, koska verosuunnittelulla voit säästää rahaa. Kun yrityksen toiminta laajenee ja liikevaihto kasvaa, voi yhtiömuodon muuttaminen olla paikallaan. Autamme yhtiömuodon vaihdokseen liittyvissä kysymyksissä ja havainnollistamme, kuinka yhtiömuodon vaihtaminen vaikuttaa yrityksen verotukseen käytännön tasolla. Näin saat vahvan pohjan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja kannattavan kasvun rakentamiseen.

Veroneuvontaa on saatavilla myös yksityishenkilöille
Kotitalousvähennyksiin ja veroilmoituksiin liittyvissä asioissa. Neuvomme mielellämme kaikissa veroihin ja verotuksiin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.

Kirjanpidon konsultointi ja neuvonta
Tilitoimistomme henkilöstö on talousasioiden ammattilaisia. Kirjanpidon konsultointi- ja neuvontapalveluita hyödyntämällä saat uutta näkökulmaa yrityksesi liiketoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen.

Keskustelemalla kirjanpitäjäsi kanssa jo etukäteen suunnitelmistasi ja tavoitteistasi, voit tehdä oikean päätöksen. Voimme auttaa asiakkaitamme myös liiketoiminnan kehittämisessä.

Kiinnostuitko veroneuvonnasta tai veroilmoituksiin liittyvistä palveluista?

Ota yhteyttä!

31.08.2020 5 487