Yhteystietomme


Onnimax Oy:n asiantuntijat palveluksessanne vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Toiminimi "Onnimax" perustettiin Tampereelle tammikuussa 2008 ja lokakuussa 2010 yritys jatkoi toimintaansa osakeyhtiönä nimellä "Onnimax Oy". Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa, Lounais-Suomessa. Perustaja ja toimitusjohtaja Marina Putskova on asiantuntija talous-, verotus- ja kirjanpitoalalla. Hänellä on ylempi taloushallinnon korkeakoulututkinto ja hän on auktorisoitu tilintarkastaja. Hänellä on myös laaja kokemuspohja, sillä hän on työskennellyt pääkirjanpitäjänä ja tilintarkastajana erilaisissa yrityksissä Venäjällä sekä Suomessa.

Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat erilaiset yritykset, voittoa tavoittelemattomat järjestöt sekä yksityiset elinkeinoharjoittajat. Asiakasyrityksemme toimivat Suomessa, Latviassa, Virossa, Venäjällä sekä muissa maissa. Nykyaikaisten viestintävälineiden avulla voimme tarjota laadukasta palvelua asiakkaille heidän sijainnista riippumatta.

Onnimax Oy järjestää ja palauttaa yrityksenne kirjanpidon, hoitaa verotusasioita ja laatii perustamisasiakirjoja. Tämän lisäksi autamme rekisteröimään uusia yrityksiä, tekemään muutoksia rekisteröintiin sekä tarjoamme muita palveluja asiakkaan tarpeiden mukaan, sekä Suomessa että ulkomailla.

Ihmiset kääntyvät meidän puoleemme kysymään neuvoja myös valmiin liiketoiminnan ostamiseen ja myymiseen liittyvissä asioissa. Arvioimme yrityksen taloudellista tilannetta ja optimoimme verotusta. Palvelujemme laatu, selkeys ja kohtuulliset hinnat ovat lisänneet kilpailukykyämme markkinoilla. Yhtiömme asiantuntijat ovat aina perehtymässä ongelmaanne ja tarjoamassa henkilökohtaista neuvontaa.

Emme luo ongelmia - tarjoamme asiantuntevaa apua niiden ratkaisuun.

10 631  10-11-2012 

Оsoite


Rautatienkatu 15 C

FI-33100, Tampere

map

Yhteistyökumppanit